Bine ai venit in ultimul loc de pe internet de unde vrei sa inveti despre bani, venit pasiv, educatie financiara si crypto.

Tarta – Episodul 3 Revenge of BTC

Astazi, la cafelutsa de dimineata ne uitam la ce se mai intampla cu tarta noastra. Daca ai decis si tu acum cateva luni sa incepi o tarta good for you, daca nu… hai se vedem cum stau lucrurile.

Tarta in 8 Oct 2021

De cand am inceput pana azi avem un profit nerealizat (asta inseamna ca nu am vandut si suntem inca la masa de joc) de 872 USD adica aproximativ 87% pentru un total de 1868 USD, cel mai mare profit nerealizat a fost in 7 Septembrie cand depaseam pragul de 2000 USD.

Practic daca obiectivul tau era sa iti dublezi investitia din iulie puteai sa iti incasezi profitul, sau o parte din profit dupa 2 luni.

In general toate alocarile au performat bine. Cel mai slab a fost Polygon cu +42% si cel mai puternic asset a fost Solana cu 410%. Un reminder foarte bun sa nu ne punem toate ouale in acelasi cos si sa incercam sa diversificam in mai multe proiecte.

Ne apropiem de o etapa de euforie in piata, aceasta crestere o sa se termine la un moment dat si o corectie masiva ne pandeste din umbra gata sa ne strice ziua. Acum este un moment oportun in care as recomanda sa incepi sa iei din profit si sa il transformi in profit realizat, cumpara-ti ceva frumos, pune-i la saltea sau cauta alte investitii.

Congresul SUA a votat azi sa mareasca plafonul de indatorare, evitand astfel un default si o potentiala catastrofa pentru economia lor (si pentru economiile tale) asa ca ne mai putem baza pe dolar inca 3 luni.

Nu uita sa pui putin zahar in cafelutsa pentru o viata mai dulce si spune-i cuiva drag ca ii iubesti.

Spor la bitcoini!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: