Bine ai venit in ultimul loc de pe internet de unde vrei sa inveti despre bani, venit pasiv, educatie financiara si crypto.

YieldNodes Review – 6 luni

Daca vrei sa iti deschizi cont in acest program as aprecia foarte mult daca folosesti link-ul meu pentru a te inscrie: Signup for YieldNodes

Nota importanta: Yieldnodes NU este o schema de tranzactionare Crypto / Forex. Fondurile participantilor sunt utilizate pentru a inchiria servere de masternoding si genereaza monede pe care apoi le vand. Este un program de inchiriere si ar trebui privit ca atare.

Si uite asa au trecut 6 luni de cand am inceput sa folosesc yieldnodes. Pot sa zic ca sunt multumit de serviciile lor. Randamentul a fost relativ stabil aceste luni a variat intre 9% si 12% (depinde foarte mult de conditia pietei si pretul activelor crypto pentru care ei fac masternoding).

Profitul Lunar exprimat in EUR

Fiind un sceptic natural am vrut si sa testez sistemul de retrageri (sa vad daca chiar pot sa retrag investitia si la ce curs primesc banii). Asa ca doua luni (Mai si Iunie) am setat Reinvestments la 30% din profit si am retras 70%.

Retragere Iunie.

Cam asa arata o retragere. 70% din profitul pe Mai (debitat in contul de YieldNodes in EUR pe data de 1 iunie valora 221 EUR. Pe data e 8 Iulie (o luna mai tarziu – conform programului lor de retrageri) am primit in portofelul meu electronic suma de 0.00807094 BTC adica echivalentul a 221.79 EUR la data de 8 Iulie.

Astazi, 12 August 0.00807094 BTC valoreaza 311.45 EUR – practic am folosit o parte din profitul din luna Mai sa fac 90 de EUR profit in August in BTC. (pe care il mai tin probabil pana prin Septembrie sau Octombrie) – cand pot sa il pun inapoi, sa fac alte investitii sau sa imi iau un sandwhich maker.

Nu am schimbat cu nimic planul mare focusat pe venitul pasiv dar am testat functia de retragere si mi-am dat seama ca pot sa folosesc lunar o mica parte din profit sa fac Dollar Cost Average intr-o pozitie de BTC pe termen mai lung. Astfel sa am in paralel mai multe investitii, un portofoliu mai diversificat si mai robust.

Nu uita te rog, daca vrei sa investesti si tu in acest instrument ca fondurile tale si castigurile NU sunt garantate. NU este get rich quick si NU este depozit in banca sau portofel.

Poti mitiga riscul fondurilor cu o investitie mica cu rezultat potential foarte bun. Voi exemplifica doua scenarii. Momentan suma minima pe care poti sa o depui este de 500 EUR apoi in al doilea scenariu poti depune lunar 100 EUR. (recomandat 7 zile inainte sa se incheie luna deoarece orice depozit nou este inactiv 7 zile de la data depunerii. Ambele scenarii iau in calcul o dobanda medie de 10% pe luna.

Scenariul 1 – Depui 500 de EUR si gata.

Daca depui 500 EUR ai un potential castig de 150.000 EUR in 5 ani daca lasi banii aia acolo. Daca programul se duce de rapa ai pierdut 500 de EUR – nasol. Poti mitiga acest risc daca dupa 10 luni iti retragi investitia si lasi profitul sa isi faca de cap (in acest caz, pierderea potentiala este de 0).

Scenariul 2 Investitie initiala de 500 EUR + 100 EUR depozit lunar

In acest scenariu ai 500 de EUR sa investesti si mai ai venit disponibil sa asiguri o contributie lunara de 100 de EUR. Asta inseamna ca anual vei adauga 1200 de EUR din banii tai iar dobanda compusa lucreaza pentru tine. In acest scenariu dupa 2 ani si o investitie totala de 2900 de EUR poti teoretic sa te bucuri de venit pasiv in valoare de 1300 de EUR pe luna si sa traiesti din randamentul investitie tale (daca asta vrei).

E treaba ta ce faci cu banii tai si cum vrei sa ii cheltui, eu doar iti arata variante diferite – trebuie mereu sa te gandesti la riscul implicat si sa nu investesti mai mult decat esti dispus sa pierzi si astfel vei avea o viata simpla si linistita. Ce vreau sa zic este ca daca ai rabdare si disciplina poti sa ajungi departe cu un plan bine pus la punct si cu investitii mici.

Asa ca spor la cafelutse si la bitcorni (cum le zice bunica).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: