Bine ai venit in ultimul loc de pe internet de unde vrei sa inveti despre bani, venit pasiv, educatie financiara si crypto.

YieldNodes – Review 3 Luni

Daca vrei sa iti deschizi cont in acest program as aprecia foarte mult daca folosesti link-ul meu pentru a te inscrie: Signup for YieldNodes

Intrerupem programul nostru obisnuit pentru a discuta despre una din sursele de venit pasiv pe care o incerc in acest moment. Eu nu scriu si nu recomand ceva ce nu incerc pe pielea si banii mei.

Cont YieldNodes Mai 2021

Am deja 3 luni de cand am investit in YieldNodes si pana acum nu am fost dezamagit de un profit lunar constant si in mare masura predictibil. Imi place proiectul asta pentru ca e cu adevarat pasiv si nu trebuie sa ma ingrijoreze tendintele din piata, ce mai face China cu bitcoinii si tot asa.

Profitul in primele 3 luni – 1011EUR

Chiar si in haosul pietei de azi estimez un 8% profit pe luna Mai, si daca compar o cu scaderea de 40% pe alte investitii deja pare foarte atractiva stabilitatea randamentului. Da, nu ai potential de x10 sau x100 intr-o luna cum auzi de la alte proiecte pentru ca nu asta e scopul proiectului. Trebuie sa fie o crestere sustenabila si progresiva care sa balanseze salbaticia unui portofoliu in crypto si sa combata inflatia. Nu investim bani pe care nu ii avem, nu investim tot intr-un singur proiect, ne diversificam cat putem si stam la masa cat mai mult timp.

Peste 3 luni o sa incep sa iau si din profitul din proiect sa diversific din nou. Luna asta am diversificat intr-un proiect nou despre care o sa scriu saptamana viitoare si luna viitoare vom adauga un instrument nou in portofoliu, planul este sa diversificam pana ne plictisim.

Asa ca daca vrei un randament stabil in fiecare luna poti sa iei in considerare si YieldNodes cu 500EUR poti sa faci intre 40 si 60 EUR pe luna pe care ii poti scoate in fiecare luna sau pe care ii poti lasa sa se acumuleze si sa profiti de dobanda compusa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: