Bine ai venit in ultimul loc de pe internet de unde vrei sa inveti despre bani, venit pasiv, educatie financiara si crypto.

YieldNodes – Server Rental

Daca vrei sa iti deschizi cont in acest program as aprecia foarte mult daca folosesti link-ul meu pentru a te inscrie: Signup for YieldNodes

Nota importanta: Yieldnodes NU este o schema de tranzactionare Crypto / Forex. Fondurile participantilor sunt utilizate pentru a inchiria servere de masternoding si genereaza monede pe care apoi le vand. Este un program de inchiriere si ar trebui privit ca atare.

Pe scurt:

 • Depozit minim: 500,00 EUR
 • Depozit maxim: 250.000,00 EUR
 • Plata: lunar
 • Contractul poate fi anulat in orice moment dupa a 6-a luna.
 • Depozitele si dobanzile sunt platite in euro, dolar sau Bitcoin.

Graficul de mai jos ilustreaza un scenariu simplu de imaginat: Daca in septembrie 2019 aveai 5000 de Euro de investit doi ani mai tarziu ai fi avut urmatorul balance sheet:

AUR (metalul pretios): 6586 EUR

Indicele DOW Jones 6385 EUR

YieldNodes (daca extragi profitul lunar) 14485 EUR

Bitcoin: 24527 EUR

YieldNodes (daca il lasi pe auto-reinvest) : 30038 EUR

O sa presupun ca ai intuit ce vreau sa zic cu acest grafic, dar vreau sa iti spun cateva lucruri peste care te rog sa nu sari.

 • Trebuie sa intelegi foarte bine ca in momentul in care decizi sa iei controlul finantelor tale viata ta se va schimba radical (si in in rau dar si in bine) pentru ca rezultatul si veniturile nu mai sunt garantate si vor fluctua pe masura ce riscul si expunerea ta este mai mare.
 • Daca vrei ca venitul tau sa nu mai depinde de timpul tau (8-10-12 ore pe zi) trebuie sa iti cresti apetitul pentru risc.
 • Asta nu inseamna ca te duci la banca azi si ceri 10000 EUR sa te apuci de investit. Prima regula pe care trebuie sa o respecti ca sa dormi bine noaptea este sa investesti doar ceea ce esti dispus sa pierzi.
 • Mai bine incepi cu 500 de euro si pui lunar cate 100 de eur in fondul tau de investitii decat sa bagi 10000 din banii bancii.
 • A doua regula este don’t be greedy. E simplu lacomia te va distruge la un moment dat.
 • Filozofia pe care sper eu sa ti-o bag in cap este o schimbare a perceptiei asupra banilor. Tu nu trebuie sa muncesti pentru bani ci banii tai trebuie sa munceasca pentru tine.

Acum iti notezi regula 1 si 2 pe un post-it pe care il lipesti de monitor sau ti-l pui in portofel pe card sa nu uiti si printezi filozofia pe un A4 si o inramezi pe perete.

OK, inapoi la prima investitie. Yield Nodes este un program de masternoding – in termeni simpli este posibil sa se obtina randamente interesante oferind putere de calcul si spatiu de stocare. Bazat pe un concept numit POS (proof of stake) anumite cryptomonede permit operarea unor astfel de noduri – ele necesita un capital foarte mare dar beneficiile sunt foarte mari pentru cei care le opereaza. Profitul pe care il primesti din acest program este bazat pe munca celor care il intretin – daca se descurca, minunat facem bani daca sunt tampiti nu mai facem bani. E destul de simplu. Faptul ca de 2 ani opereaza pe profit o sa presupun ca nu sunt tampiti.

Un masternode primeste recompense in moneda respectiva pentru fiecare tranzactie pe care o verifica si o autorizeaza care apoi devine parte din blockchain. Bineinteles, ca profitul depinde si de piata pentru ca ei trebuie sa vanda respectivele crypto monede sa faca bani.

Eu nu o sa iti propun ceva in care nu am investit personal, pentru ca acest blog e mai mult un jurnal decat altceva si este la latitudinea ta daca vrei sa urmezi ce fac si eu.

Eu inceput in februarie 2021 cu 2973.9 EUR – o sa observi un mic simbol in dreptul profitului, am depus banii foarte tarziu in februarie si nu am prins tot profitul de 19% pe luna februarie. (care oricum a fost un caz aparte)

Dar, am prins 7.35% adica 218.62 EUR bani pe care i-am adaugat inapoi ca sa profit de compound interest – o sa fac asta pentru destul de mult timp, de ce? Pentru ca am zis in alt post ca vreau sa fiu milionar in Euro. Daca pot sa scot un randament lunar de 11% pe luna pe care il adaug lunar la total sa profit de compounding interest in 5 ani imi ating obiectivul. Posibil sa ating acest obiectiv mai devreme sau mai tarziu dar asta e calculul pe hartie. Poti sa faci si tu calculul tau aici.

O sa tin un jurnal lunar cu aceasta investitie in care o sa detaliez progresul pe care il inregistrez si cum folosesc banii. Nu uita te rog, daca vrei sa investesti si tu in acest instrument ca fondurile tale si castigurile NU sunt garantate. NU este get rich quick si NU este depozit in banca sau portofel.

Daca vrei sa iti deschizi cont in acest program as aprecia foarte mult daca folosesti link-ul meu pentru a te inscrie: Signup for YieldNodes

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: